Zasadnicza Szkoła Zawodowa
Klasa I
Organizacja i technika sprzedaży
Wyposażenie techniczne w gastronomii
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Klasa II
Język angielski zawodowy- sprzedawca
Podstawy działalności branży handlowej
Organizacja i technika sprzedaży
Język angielski zawodowy - kucharz
Podstawy działalności branży gastronomicznej
Wyposażenie techniczne w gastronomii
Organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Klasa III
Język angielski zawodowy - sprzedawca
Podstawy działalności branży handlowej
Zajęcia praktyczne - sprzedawca
Język angielski zawodowy - kucharz
Podstawy działalności branży gastronomicznej
Organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Technikum
Klasa I
Zagadnienia ekonomiczno-prawne
Podstawy przedsiębiorczości - 1THLT
Podstawy hotelarstwa i turystyki
Organizacja pracy w recepcji i służbie pięter
Organizacja imprez i usług turystycznych
Obsługa turystyczna w praktyce
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Wyposażenie techniczne i bezpieczeństwo w gastronomii
Organizacja i technika sprzedaży
Marketing w działalności handlowej
Podstawy działalności branży ekonomicznej, handlowej, gastronomicznej, hotelarskiej
Podstawy działalności branży informatycznej
Montaż i eksploatacja komputerów
Pracownia montażu i eksploatacji komputerów
Pracownia aplikacji internetowych
Klasa II
Język angielski zawodowy - TET
Zagadnienia ekonomiczno-prawne
Obsługa programowa firmy w praktyce
Podstawy hotelarstwa i turystyki
Organizacja pracy w recepcji i służbie pięter
Organizacja usług dodatkowych w obiekcie hotelarskim
Pracownia obsługi informatycznej - THL
Obsługa turystyczna w praktyce
Podstawy działalności branży turystycznej
Organizacja imprez i usług turystycznych
Pracownia obsługi informatycznej - TOT
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Wyposażenie techniczne i bezpieczeństwo w gastronomii
Organizacja i technika sprzedaży
Marketing w działalności handlowej
Rachunkowość handlowa w praktyce
Montaż i eksploatacja komputerów
Systemy operacyjne i sieci komputerowe
Pracownia montażu i eksploatacji komputerów
Pracownia systemów operacyjnych i sieci komputerowych
Pracownia aplikacji internetowych
Klasa III
Historia i społecz. - przedm. uzupełniający
Podstawy działalności branży ekonomicznej
Podstawy działalności branży turystycznej
Podstawy działalności branży gastronomicznej
Podstawy działalności branży handlowej
Podejmowanie działalności w branży hotelarskiej
Organizacja pracy w recepcji i służbie pięter
Organizacja usług dodatkowych w obiekcie hotelarskim
Pracownia obsługi informatycznej - TOT
Język angielski zawodowy – TOT
Organizacja imprez i usług turystycznych
Pracownia informacji turystycznej
Pracownia obsługi informatycznej -THL
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Organizacja produkcji gastronomicznej
Marketing w działalności handlowej
Rachunkowość handlowa w praktyce
Systemy operacyjne i sieci komputerowe
Pracownia systemów operacyjnych i sieci komputerowych
Pracownia aplikacji internetowych
Klasa IV
Historia i społecz. - przedm. uzupełniający
Organizacja usług dodatkowych w obiekcie hotelarskim
Organizacja produkcji gastronomicznej
Organizacja imprez i usług turystycznych
Pracownia informacji turystycznej
Pracownia aplikacji internetowych