Budynek szkoły - ul. Szkolna

 

pracownie


Informacje dla maturzystów TUTAJ

50-lecie

W czasie ograniczonego funkcjonowania szkoły i prowadzenia nauki na odległość uczniowie i ich rodzice /opiekunowie mogą konsultować się z nauczycielami od poniedziałku do piątku w godzinach 8.00 - 16.00 za pośrednictwem dziennika elektronicznego.


Informacja na temat WGLĄDU DO PRAC EGZAMINACYJNYCH - SESJA STYCZEŃ 2020


Informacje dla maturzystów TUTAJ

niedziela, 03, listopad 2019

Eliminacje do Śląskiej Jesieni Kulinarnej w Ekonomiku

29.10.2019 r. w pracowni gastronomicznej nr 5 odbyły się eliminacje szkolne do Śląskiej Jesieni Kulinarnej w Ekonomiku. Jak zwykle konkurs cieszył się dużym zainteresowaniem młodych gastronomów. Brali w nich udział następujący uczniowie:

  • Anna Urgacz i Kajetan Zygmunt z kl. II TG,
  • Anna Elsner z kl. III TGI i Sylwia Smyczek z kl. II TG,
  • Wiktoria Szymiczek i Oliwia Ficke z kl. III TGI,
  • Łukasz Skowron z kl. IV TG i Wiktoria Nogły z kl. II TG,
  • Laura Kristof i Martyna Bąk z kl. I TGN,
  • Izabela Krakowczy i Paweł Wojtalik z kl. I TGN,
  • Krystian Kozieł i Szymon Juszczyk z kl. I TG,
  • Szymon Wyroślak i Julia Rzemieniak z kl. I TG,
  • Angelika Adamus i Lidia Rać z kl. I TG,
  • Weronika Graczkowska i Milena Kamieniecka z kl. I TG,
  • Magdalena Kijowska i Martyna Powichrowska z kl. I TG.

Decyzją jury do konkursu głównego w czwartek 7.11. 2019 r. przeszły dwa zespoły reprezentujące naszą  szkołę – Wiktoria i Łukasz oraz Weronika i Milena.
Wszystkim gratulujemy pomysłów i odwagi. 

niedziela, 03, listopad 2019

Szkoła podpisała porozumienia o współpracy z ...

Stowarzyszenie Księgowych w Polsce, Oddział Okręgowy w Katowicach

 

skwp

E-zasoby projektlogo proj1

eu flag erasmus vect pos

Szkoła Programowania

Szkoła Przedsiębiorczości

 

Zawodowcy

 

Elektroniczne podręczniki

 instaling buzka male

 Projekt z klasą