To już ostatnie w tej edycji spotkanie Natalii Kozider z kl. III TG w Akademii Inspiracji Makro.
-
Łezka się w oku kręci i żal wspólnie spędzonych chwil w kuchni z najlepszymi - podsumowuje uczennica.
Dziś szkolenia wyjątkowe: „Ryby wg. Martina Gimeneza Castro” !!! Te najbardziej oczekiwane przez wszystkich. Prowadzonego nie trzeba przedstawiać, ale dla niewtajemniczonych to: szef kuchni, właściciel topowych polskich restauracji: Ceviche, Tuna i Buenos w Warszawie, ambasador MSC światowej organizacji na rzecz zrównoważonego rybołówstwa. Pierwszy polski Top Chef (Polsat), osobowość telewizyjna znana również z hitowych programów „Zamiana szefów” i „Zawód szef kuchni” (Food Network), „Hell’s Kitchen” (Polsat).
Natalia przygotowała dziś: ceviche z dorady, fish and chips z turbota.
Dziękujemy za wiedzę, wsparcie na każdym kroku, fachowość, gościnność i te przyjaźnie, które na pewno pozostaną na długo! Do zobaczenia w Naszych Restauracjach..., gdzieś tam..., w niedalekiej przyszłości.