W dniach 13-14 maja nauczyciele gastronomii naszego Ekonomika uczestniczyli w szkoleniu branżowym z tematyki nowoczesnego cukiernictwa, mianowicie poszerzali swoje umiejętności że sporządzania monoporcji cukierniczych. Szkolenie zorganizował Wodzisławski PODN w profesjonalnej firmie Akademia Kucharska.

Nasi nauczyciele przygotowywali pod okiem mistrza cukiernictwa i szefa kuchni Maciej Rosiński monoporcje: pistacjowe z malinami, chałwowe z wiśnią i orzechem i limonką, bananowe z musem czekoladowym i kruszonką, kokosowa z marakują i cytryną, sernikowe z mango limonką i miętowym musem czekoladowym, kawowe z orzechami czekoladą i whisky i wreszcie waniliowe z czerwonymi owocami i mlecznym musem.

Zdjęcie ze szkolenia

Zdjęcie ze szkolenia

Zdjęcie ze szkolenia

Zdjęcie ze szkolenia

Zdjęcie ze szkolenia

Zdjęcie ze szkolenia

Zdjęcie ze szkolenia

Zdjęcie ze szkolenia

Zdjęcie ze szkolenia

Zdjęcie ze szkolenia

Zdjęcie ze szkolenia

Zdjęcie ze szkolenia

Zdjęcie ze szkolenia

Zdjęcie ze szkolenia

Zdjęcie ze szkolenia

Zdjęcie ze szkolenia

Zdjęcie ze szkolenia

 


Ekonomik kafelek ramka mala

Szkoła podpisała porozumienia o współpracy z ...

Stowarzyszenie Księgowych w Polsce, Oddział Okręgowy w Katowicach

 

skwp

E-zasoby

logo gabinetu psychologa i pedagoga szkolnego 

Logo opieki stomatologicznej 

Blog biblioteki miniaturkaLogoNPRCz 455W

Tablica rzadowa

 Pracownie2

 

projekt

logo proj1

erasmus

Szkoła Programowania

Szkoła Przedsiębiorczości

 

Zawodowcy

 

Elektroniczne podręczniki

 instaling buzka male

 Projekt z klasą