Natalia Kozider, uczennica klasy III TG, część wakacji przeznaczyła na pogłębianie swojej wiedzy i umiejętności kulinarnych. Swój kunszt gastronomiczny rozwijała pod okiem najlepszych szefów kuchni w hotelu „Nosalowy Dwór Resort & SPA” w Zakopanem.
Realizowała tam staż, który był podsumowaniem programu „Szef dla młodych talentów”, organizowanym przez Makro. W czasie tych zajęć Natalia przygotowywała potrawy oparte na nowoczesnych technikach kulinarnych, takich jak warzywa w ciekłym azocie, tatar ze smażonym żółtkiem, gofry z serkiem kozim oraz kotlet schabowy z jajkiem.
Dużo czasu poświęciła na właściwą dekorację dań, co jest istotnym elementem prezentacji kulinarnej.
Odbyty staż był prawdziwą wisienką na torcie niezwykle bogatego programu organizowanego przez Makro, w którym Natalia miała przyjemność uczestniczyć.
Gratulujemy Natalii i życzymy jej dalszych sukcesów w kulinarnej karierze!
https://ekonomik.wodzislaw.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1107:nasza-uczennica-w-wakacje-rozwija-swoje-kulinarne-umiejetnosci&catid=124&Itemid=232#sigFreeIde77b0457c4