Natalia Kozider, uczennica klasy III TG, część wakacji przeznaczyła na pogłębianie swojej wiedzy i umiejętności kulinarnych. Swój kunszt gastronomiczny rozwijała pod okiem najlepszych szefów kuchni w hotelu „Nosalowy Dwór Resort & SPA” w Zakopanem.

Realizowała tam staż, który był podsumowaniem programu „Szef dla młodych talentów”, organizowanym przez Makro. W czasie tych zajęć Natalia przygotowywała potrawy oparte na nowoczesnych technikach kulinarnych, takich jak warzywa w ciekłym azocie, tatar ze smażonym żółtkiem, gofry z serkiem kozim oraz kotlet schabowy z jajkiem.

Dużo czasu poświęciła na właściwą dekorację dań, co jest istotnym elementem prezentacji kulinarnej.

Odbyty staż był prawdziwą wisienką na torcie niezwykle bogatego programu organizowanego przez Makro, w którym Natalia miała przyjemność uczestniczyć.

Gratulujemy Natalii i życzymy jej dalszych sukcesów w kulinarnej karierze!