wtorek, 17, kwiecień 2018

Wodzisławski Ekonomik Kuźnią Talentów Kulinarnych

Klaudia Kiełkowska i Kacper Luleczko po raz kolejny udowodnili, że gotują z pasją i są w tym najlepsi.

12 kwietnia 2018 r. wzięli udział w ogólnopolskim konkursie „Gotuj z pasją” w Wiśle, na którym na jednym talerzu mieli podać danie składające się z podrobów, kiszonek i owoców polskiego sadu. Świetnie sobie poradzili z tym zadaniem, Jury miało problem z wyłonieniem zwycięscy. Nasi uczniowie zajęli I i II miejsce. Ich dania dzieliły niuanse, jak to powiedział jeden z sędziów, a różnica w punktach to zaledwie 0.5.

Oboje osiągnęli wiele sukcesów na konkursach gastronomicznych, niestety są już w czwartej klasie Technikum Gastronomicznego i opuszczają mury naszej szkoły.

Życzymy im powodzenia na maturze i sukcesów na ścieżce zawodowej. Mamy nadzieję, że o nas nie zapomną.

 Autor: Monika Guz-Wszołek

wtorek, 17, kwiecień 2018

Ekonomik kafelek ramka mala

Szkoła podpisała porozumienia o współpracy z ...

Stowarzyszenie Księgowych w Polsce, Oddział Okręgowy w Katowicach

 

skwp

E-zasoby

logo gabinetu psychologa i pedagoga szkolnego 

Logo opieki stomatologicznej 

Blog biblioteki miniaturkaLogoNPRCz 455W

Tablica rzadowa

 Pracownie2

 

projekt

logo proj1

erasmus

Szkoła Programowania

Szkoła Przedsiębiorczości

 

Zawodowcy

 

Elektroniczne podręczniki

 instaling buzka male

 Projekt z klasą