Branżowa Szkoła I stopnia
Klasa I
Klasa II
Przedmioty zawodowe
Cukiernik
Technologie produkcji cukierniczej
Technika w produkcji cukierniczej
Technikum
Klasa I
Geografia - zakres rozszerzony
Chemia - zakres rozszerzony
Klasa II
Przedmioty zawodowe
Technik ekonomista
Prawo w działalności gospodarczej
Planowanie przedsięwzięć gospodarczych
Dokumentowanie działalności - klasa I
Dokumentowanie działalności - klasa II
Technik handlowiec
Pracownia gospodarki magazynowej i hurtowej
Pracownia ekonomiki i rachunkowości - kl.2
Technik hotelarstwa
Organizacja pracy służby pięter kl 1 i kl.2
Podstawy hotelarstwa kl 1 i kl. 2
Pracownia hotelarska kl 1 i kl. 2
Usługi dodatkowe w obiekcie hotelarskim kl 1 i 2
Technik informatyk
Montaż i eksploatacja komputerów
Pracownia montażu i eksploatacji komputerów
Pracownia aplikacji internetowych
Montaż i eksploatacja komputerów
Systemy operacyjne i sieci komputerowe
Pracownia montażu i eksploatacji komputerów
Pracownia systemów operacyjnych i sieci komputerowych
Pracownia aplikacji internetowych
Podstawy programowania aplikacji internetowych
Pracownia administrowania bazami danych
Pracowania programowania aplikacji internetowych
Projektowanie stron internetowych
Montaz i konfiguracja lokalnych sieci komputerowych
Pracownia montazu i eksploatacji sieci komputerowych
Administracja systemami operacyjnymi
Technik organizacji turystyki
Obsługa turystyczna w praktyce
Organizacja imprez i usług turystycznych
Technik rachunkowości
Rozliczenia kadrowo-płacowe - kl.1
Technik reklamy
Podstawy reklamy, projektowanie reklamy, produkcja reklamy - kl. I
Podstawy reklamy, projektowanie reklamy, produkcja reklamy - kl. II
Komunikacja w reklamie kl.2 i 3
Technik żywienia i usług gastronomicznych
Bezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomii
Podstawy gastronomii kl.1 i kl.2
Wyposażenie zakładów gastronomicznych - kl. 1
Wyposażenie zakładów gastronomicznych - kl.2