Branżowa Szkoła I stopnia

 

Klasa I

Język polski

Język angielski

Historia

Geografia

   Biologia

Chemia

   Fizyka

Matematyka

   Informatyka

   Wychowanie fizyczne

Edukacja dla bezpieczeństwa

   Religia / etyka

Podstawy przedsiębiorczości

 

Klasa II

  Język polski

Język angielski

  Historia

  Matematyka

  Wychowanie fizyczne

  Religia / etyka

 

Przedmioty zawodowe 

Cukiernik

Technologie produkcji cukierniczej

Technika w produkcji cukierniczej

 

 

Technikum

 

Klasa I

Język polski

Język angielski

Język niemiecki

Historia

  Wiedza o społeczeństwie

Geografia

Biologia

Chemia

Fizyka

Matematyka

Informatyka

   Wychowanie fizyczne

Edukacja dla bezpieczeństwa

   Religia / etyka

   Język polski – rozszerzony

Matematyka – rozszerzony

Język angielski – rozszerzony

Plastyka

Geografia - zakres rozszerzony

Chemia - zakres rozszerzony

 

Klasa II

Język polski

Język angielski

Język niemiecki

  Wiedza o kulturze

Historia

  Fizyka

Matematyka

  Wychowanie fizyczne

  Religia / etyka

Język polski – rozszerzony

Podstawy przedsiębiorczości

Matematyka – rozszerzony

Geografia

Geografia – rozszerzony

  Język angielski – rozszerzony

Biologia

  Biologia – rozszerzony

Chemia

Chemia – rozszerzony

  Fizyka – rozszerzony

 

Przedmioty zawodowe 

 

Technik ekonomista

Statystyka

Dokumentowanie działalności

Prawo w działalności gospodarczej

Podstawy ekonomii

Planowanie przedsięwzięć gospodarczych

Dokumentowanie działalności - klasa I

Dokumentowanie działalności - klasa II

Finanse

 

Technik handlowiec

Pracownia sprzedaży

Pracownia gospodarki magazynowej i hurtowej

Pracownia handlu

Kultura zawodu

Marketing w handlu

Pracownia ekonomiki i rachunkowości - kl.2

Pracownia sprzedaży

 

Technik hotelarstwa

Organizacja pracy służby pięter kl 1 i kl.2

Podstawy hotelarstwa kl 1 i kl. 2

Pracownia hotelarska kl 1 i kl. 2

Prawo w hotelarstwie - kl.2

Usługi dodatkowe w obiekcie hotelarskim kl 1 i 2

 

Technik informatyk

Montaż i eksploatacja komputerów

Pracownia montażu i eksploatacji komputerów

Pracownia aplikacji internetowych

Montaż i eksploatacja komputerów

Systemy operacyjne i sieci komputerowe

Pracownia montażu i eksploatacji komputerów

Pracownia systemów operacyjnych i sieci komputerowych

Aplikacje internetowe

Pracownia aplikacji internetowych

Bazy danych

Podstawy programowania aplikacji internetowych

Pracownia administrowania bazami danych

Pracowania programowania aplikacji internetowych

Projektowanie stron internetowych

Montaz i konfiguracja lokalnych sieci komputerowych

Pracownia montazu i eksploatacji sieci komputerowych

Systemy operacyjne

Administracja systemami operacyjnymi

 

Technik organizacji turystyki

Obsługa turystyczna w praktyce

Organizacja imprez i usług turystycznych

 

Technik rachunkowości 

Finanse - TR

Kadry - TR

Podstawy ekonomii - TR

Marketing w reklamie

Rozliczenia finansowe - kl.1

Rozliczenia kadrowo-płacowe - kl.1

 

Technik reklamy

Marketing w reklamie

Podstawy reklamy, projektowanie reklamy, produkcja reklamy - kl. I

Podstawy reklamy, projektowanie reklamy, produkcja reklamy - kl. II

Komunikacja w reklamie kl.2 i 3

Marketing w reklamie - kl.2

 

 

Technik żywienia i usług gastronomicznych

Bezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomii

Podstawy gastronomii kl.1 i kl.2

Wyposażenie zakładów gastronomicznych - kl. 1

Wyposażenie zakładów gastronomicznych - kl.2

 

 


Szkoła podpisała porozumienia o współpracy z ...

Stowarzyszenie Księgowych w Polsce, Oddział Okręgowy w Katowicach

 

skwp

E-zasoby

logo gabinetu psychologa i pedagoga szkolnego 

Logo opieki stomatologicznej 

Blog biblioteki miniaturkaLogoNPRCz 455W

Tablica rzadowa

 Pracownie2

 

projekt

logo proj1

erasmus

Szkoła Programowania

Szkoła Przedsiębiorczości

 

Zawodowcy

 

Elektroniczne podręczniki

 instaling buzka male

 Projekt z klasą