Branżowa Szkoła I stopnia
Przedmioty zawodowe
Cukiernik
Technologie produkcji cukierniczej
Technika w produkcji cukierniczej
Technikum
Geografia - zakres rozszerzony
Chemia - zakres rozszerzony
Przedmioty zawodowe
Technik ekonomista
Prawo w działalności gospodarczej
Planowanie przedsięwzięć gospodarczych
Dokumentowanie działalności - część I
Dokumentowanie działalności - część II
Technik handlowiec
Pracownia gospodarki magazynowej i hurtowej
Pracownia ekonomiki i rachunkowości - część II
Technik hotelarstwa
Organizacja pracy służby pięter
Usługi dodatkowe w obiekcie hotelarskim
Technik informatyk
Montaż i eksploatacja komputerów
Pracownia montażu i eksploatacji komputerów
Pracownia aplikacji internetowych
Montaż i eksploatacja komputerów
Systemy operacyjne i sieci komputerowe
Pracownia montażu i eksploatacji komputerów
Pracownia systemów operacyjnych i sieci komputerowych
Pracownia aplikacji internetowych
Podstawy programowania aplikacji internetowych
Pracownia administrowania bazami danych
Pracowania programowania aplikacji internetowych
Projektowanie stron internetowych
Montaz i konfiguracja lokalnych sieci komputerowych
Pracownia montazu i eksploatacji sieci komputerowych
Administracja systemami operacyjnymi
Technik organizacji turystyki
Obsługa turystyczna w praktyce
Organizacja imprez i usług turystycznych
Technik rachunkowości
Technik reklamy
Marketing w reklamie - część I
Podstawy reklamy, projektowanie reklamy, produkcja reklamy - część I
Podstawy reklamy, projektowanie reklamy, produkcja reklamy - część II
Marketing w reklamie - część II
Technik żywienia i usług gastronomicznych
Bezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomii
Wyposażenie zakładów gastronomicznych
Wyposażenie zakładów gastronomicznych