Branżowa Szkoła I stopnia (absolwenci gimnazjum)
Klasa II
Język angielski zawodowy- sprzedawca
Podstawy działalności branży handlowej
Organizacja i technika sprzedaży
Język angielski zawodowy - kucharz
Podstawy działalności branży gastronomicznej
Wyposażenie techniczne w gastronomii
Organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Klasa III
Język angielski zawodowy - sprzedawca
Podstawy działalności branży handlowej
Zajęcia praktyczne - sprzedawca
Język angielski zawodowy - kucharz
Podstawy działalności branży gastronomicznej
Organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Branżowa Szkoła I stopnia (absolwenci szkoły podstawowej)
Klasa I
Klasa II
Przedmioty zawodowe
Cukiernik
Technologie produkcji cukierniczej
Technika w produkcji cukierniczej
Technikum (absolwenci gimnazjum)
Klasa II
Język angielski zawodowy - TET
Zagadnienia ekonomiczno-prawne
Obsługa programowa firmy w praktyce
Podstawy hotelarstwa i turystyki
Organizacja pracy w recepcji i służbie pięter
Organizacja usług dodatkowych w obiekcie hotelarskim
Pracownia obsługi informatycznej - THL
Obsługa turystyczna w praktyce
Podstawy działalności branży turystycznej
Organizacja imprez i usług turystycznych
Pracownia obsługi informatycznej - TOT
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Wyposażenie techniczne i bezpieczeństwo w gastronomii
Organizacja i technika sprzedaży
Marketing w działalności handlowej
Rachunkowość handlowa w praktyce
Montaż i eksploatacja komputerów
Systemy operacyjne i sieci komputerowe
Pracownia montażu i eksploatacji komputerów
Pracownia systemów operacyjnych i sieci komputerowych
Pracownia aplikacji internetowych
Podstawy programowania aplikacji internetowych
Pracownia administrowania bazami danych
Pracowania programowania aplikacji internetowych
Projektowanie stron internetowych
Dokumentowanie działalności - klasa II
Pracownia ekonomiki i rachunkowości - kl.2
Pracownia gospodarki magazynowej i hurtowej
Organizacja pracy służby pięter kl 1 i kl.2
Podstawy hotelarstwa kl 1 i kl. 2
Pracownia hotelarska kl 1 i kl. 2
Usługi dodatkowe w obiekcie hotelarskim kl 1 i 2
Organizacja imprez i usług turystycznych - kl.2
Obsługa turystyczna w praktyce - kl.2
Klasa III
Historia i społecz. - przedm. uzupełniający
Podstawy działalności branży ekonomicznej
Podstawy działalności branży turystycznej
Podstawy działalności branży gastronomicznej
Podstawy działalności branży handlowej
Podejmowanie działalności w branży hotelarskiej
Organizacja pracy w recepcji i służbie pięter
Organizacja usług dodatkowych w obiekcie hotelarskim
Pracownia obsługi informatycznej - TOT
Język angielski zawodowy – TOT
Organizacja imprez i usług turystycznych
Pracownia informacji turystycznej
Pracownia obsługi informatycznej -THL
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Organizacja produkcji gastronomicznej
Marketing w działalności handlowej
Rachunkowość handlowa w praktyce
Systemy operacyjne i sieci komputerowe
Pracownia systemów operacyjnych i sieci komputerowych
Pracownia aplikacji internetowych
Podstawy programowania aplikacji internetowych
Pracownia administrowania bazami danych
Pracowania programowania aplikacji internetowych
Projektowanie stron internetowych
Montaz i konfiguracja lokalnych sieci komputerowych
Pracownia montazu i eksploatacji sieci komputerowych
Administracja systemami operacyjnymi
Klasa IV
Historia i społecz. - przedm. uzupełniający
Organizacja usług dodatkowych w obiekcie hotelarskim
Organizacja produkcji gastronomicznej
Organizacja imprez i usług turystycznych
Pracownia informacji turystycznej
Pracownia aplikacji internetowych
Podstawy programowania aplikacji internetowych
Pracownia administrowania bazami danych
Pracowania programowania aplikacji internetowych
Projektowanie stron internetowych
Technikum (absolwenci szkoły podstawowej)
Klasa I
Geografia - zakres rozszerzony
Chemia - zakres rozszerzony
Klasa II
Przedmioty zawodowe
Technik ekonomista
Prawo w działalności gospodarczej
Planowanie przedsięwzięć gospodarczych
Dokumentowanie działalności - klasa I
Dokumentowanie działalności - klasa II
Technik handlowiec
Pracownia gospodarki magazynowej i hurtowej
Pracownia ekonomiki i rachunkowości - kl.2
Technik hotelarstwa
Organizacja pracy służby pięter kl 1 i kl.2
Podstawy hotelarstwa kl 1 i kl. 2
Pracownia hotelarska kl 1 i kl. 2
Usługi dodatkowe w obiekcie hotelarskim kl 1 i 2
Technik informatyk
Montaż i eksploatacja komputerów
Pracownia montażu i eksploatacji komputerów
Pracownia aplikacji internetowych
Montaż i eksploatacja komputerów
Systemy operacyjne i sieci komputerowe
Pracownia montażu i eksploatacji komputerów
Pracownia systemów operacyjnych i sieci komputerowych
Pracownia aplikacji internetowych
Podstawy programowania aplikacji internetowych
Pracownia administrowania bazami danych
Pracowania programowania aplikacji internetowych
Projektowanie stron internetowych
Montaz i konfiguracja lokalnych sieci komputerowych
Pracownia montazu i eksploatacji sieci komputerowych
Administracja systemami operacyjnymi
Technik organizacji turystyki
Obsługa turystyczna w praktyce
Organizacja imprez i usług turystycznych
Technik rachunkowości
Rozliczenia kadrowo-płacowe - kl.1
Technik reklamy
Podstawy reklamy, projektowanie reklamy, produkcja reklamy - kl. I
Podstawy reklamy, projektowanie reklamy, produkcja reklamy - kl. II
Komunikacja w reklamie kl.2 i 3
Technik żywienia i usług gastronomicznych
Bezpieczeństwo i higiena pracy w gastronomii
Podstawy gastronomii kl.1 i kl.2
Wyposażenie zakładów gastronomicznych - kl. 1
Wyposażenie zakładów gastronomicznych - kl.2